Endast försäljning mot företag. Vänligen logga in för att handla eller ansök om konto

exkl. moms

Varukorg

kundcase

 
Kund Case Demir maskin
DEMIR MASKIN - EN ALLKONSTNÄR SOM ÄLSKAR BELYSNING
Vi tar med dig till Demir Maskin & Entreprenad i Södertälje, där vi hade nöjet att träffa Sebastian Demir som äger och driver företaget. Efter en stunds prat om verksamheten slår det oss hur enkel och genial affärsidén är. Demir Maskin & Entreprenad erbjuder kunden en helhetslösning med både butik och allmärkesverkstad och kan därigenom lösa alla typer av problem. Sebastian har i tidigare intervjuer sagt att; ”Kunderna kan ringa oss dygnet runt. Oavsett om det är översvämning i källaren, stopp i avloppet eller om grävmaskinen har gått sönder”.
 
Extraljuspaket till Volvo FH16
Skräddarsydda extraljuspaket till FH16
Lagom till lanseringen av Volvos nya FH16 släpper vi två skräddarsydda extraljuspaket. Tillsammans med Volvo Truckshop har vi tagit fram fästen och kablage som gör att Lazer Lamps extraljus passar perfekt. Först har vi ett grillkit där två Lazer Linear 12 extraljus sitter som en smäck i grillen. Sedan ett paket för hyttmontering av Lazers nya Triple-R extraljusramp med inbyggt blixtljus. Tre ramper levereras i ett komplett kit med fästdetaljer för installation på hyttaket. Komplettera sedan med varningsljusrampen Landsort så har du den snyggaste bilen!
Kund Case Vallakapan
Vallakåpans helhetslösning
Vallakåpan i Katrineholm är ett företag som bygger kåpor med plats för hund. Det häftiga är att varje kåpa skräddarsys enligt kundens behov och önskemål. De förbereds nästan alltid med arbetsbelysning, och i vissa fall även med blixtljus eller extraljus. Allt för att ge kunden en gedigen helhetslösning. En stor kundgrupp hos Vallakåpan som verkligen behöver bra belysning vid fordonet är jägare. En arbetsbelysning som nästan alla kåpor utrustas med är 18-3228. När extraljus efterfrågas erbjuds Lazer Linear i två olika längder beroende på placering.
 
Kund Case bargningsbil
En välutrustad bärgningsbil för arbete på väg
Hos Leif Mählström Bärgningsbolaget i Katrineholm står vikten av att synas för medtrafikanter och själva kunna utföra sitt arbete på ett effektivt sätt i centrum. Familjeföretaget startades 1999 och drivs av far och son. Fordonsflottan består idag av tre bärgningsbilar samt en TMA bil. Både far och son är eniga om att när det kommer till belysning är kvalitet i kombination med bra ljus högsta prioritet. Vi fick i uppdrag att förse en bil med belysning och vår säljare Anders tog fram ett gediget belysningspaket. Resultatet, som du ser intill, är en bärgare fullt utrustad med arbetsbelysning, runda bakljus med kromring, positionsljus med kort arm och sist men inte minst två varningsljusramper. Bärgningsbolaget kommenterar; ”Vi är supernöjda, både med funktion och utseende på vår nyutrustade Scania R500”.
Kund Case Ströman Maskin sopbil
Strömans maskiner städar ut vintern
Nu stundar våren och HBA har varit på besök hos Ströman Maskin i Kungälv. JP berättar att hos Ströman står kvalitet och säkerhet i fokus. Två nyckelfaktorer när han och kollegorna bygger och utrustar sopmaskiner är att maskinerna syns ordentligt och att chaufförerna ser bra. Förenklat är Strömans sortiment uppdelat i sommarprodukter och vinterprodukter. Produktutbudet är brett och innefattar bland annat sopmaskiner, sand- och saltspridare, vätskespridare, kombispridare och snöplogar. När vi pratar om att se och synas är det back-tv system och varningsljus som kunderna enligt JP frågar efter mest. Det sitter ofta fabriksmonterade lösningar på maskinerna, men det är inte alltid de uppfyller Strömans och kundens höga krav på standard och kvalitet.
 
Ljus per automatik
Ljus per automatik
Vi fick en förfrågan från en stor svensk maskinimportör om vi kunde hjälpa till med en motorrumsbelysning som tänds automatiskt när motorhuven öppnas. Syftet med belysningen är att underlätta arbetet för servicetekniker när de utför service och reparationer i fält. Kravet var att belysningen skulle styras utan knappar eller brytare samt dra ytterst lite ström.
Kund case truck
En förfinad produkt-och distributionslösning
Tillsammans med en av Sveriges ledande trucktillverkare har vi förfinat en produkt-och distributionslösning. Vi levererar en belysningslösning där kabellängd och lampkontakt är anpassad till trucken. För att spara ytterligare tid vid monteringen levereras även lösningen bulkförpackad enligt kundens önskemål.
 
Kund Case automatisk arbetsbelysning
En produktlösning som förbättrar förarens arbetsmiljö
Tillsammans med en av våra större importhamnar har vi hjälpt en tidningsdistributör att ta fram en automatisk arbetsbelysning som förbättrar förarens arbetsmiljö. Projektets utmaning var att göra minimal åverkan på bilens elsystem och skapa en lösning som biltillverkaren godkände.
Resultatet blev ett paket av automatiserad inner-och ytterbelysning integrerat med bilens originalsystem. Lösningen anpassades även i distributionsledet och levereras som ett komplett produktpaket med en kartong per bil. För att underlätta montörens arbete medföljer även en detaljerad monterings-och installationsanvisning.