English / Engelska

MAXTEL EVAPOR

Nu lanserar HBA en helt ny serie extraljus som är utvecklad med den nya EVAPOR-tekniken. Här hittar du tre stycken nya extraljusramper samt två nya runda extraljus för ditt fordon. Extraljusen är speciellt framtagna för det nordiska höst- och vinterklimatet.

Men vad är egentligen Evapor? Och vad är det som gör den tekniken så passande för oss i norden?

Evapor-tekniken är vår senaste innovation inom extraljussortimentet och tekniken bygger på användningen av nanoceller som återfinns i produkternas linser. Vid användning av dessa linser så bevarar du ljuset inom den önskade ljusbilden och minimerar spridningen av ljuset. Du får med andra ord en väldigt precis ljusbild utan spill ljus. Nano-tekniken kombinerat med det gula ljuset gör EVAPOR-serien till ett självklart val för oss i norden!

Det gula ljuset tillsammans med EVAPOR-tekniken ser till att du får en skarpare bild och en mycket tydligare kontraståtergivning vid körning i dålig väderlek under höst- och vinter! Det gula ljuset är mindre tröttande, ger dig en klarare bild av vad som lurar i mörkret och uppnår liknande resultat som vid användning av gula nattglasögon för bilkörning eller skidglasögon med gula linser.

5 objekt

per sida

5 objekt

per sida