exkl. moms

Varukorg

Pressreleaser

 
LANSERAR EN SERIE NYA INVERTERAR - Publicerades 2021-01-21
Nu lanserar vi vår nya serie med ren sinusvåg, vilket innebär att den ger samma typ av spänning som ett vanligt vägguttag. Våra inverters passar perfekt i bilar, skåpbilar och mobila kontor för att driva och ladda 230V utrustning som t ex. elverktyg och arbetsbelysning mm. Våra nya inverters har två USB-uttag och skydd mot överlast och överhettning.

Finns i fyra olika utföranden 12 eller 24 Volt och 2000 eller 3000 Watt.

UPPDATERAD VERSION AV LAZER TRIPLE-R EXTRALJUS - Publicerades 2020-10-16
Lazer Lamps överträffar sig själva genom att lansera generation 2 av storsäljaren Triple-R. Extraljusrampen har en mer aerodynamisk utformning och ger en bredare horisontell ljusbild utan att kompromissa med den redan mycket effektiva längdspridningen.

Flertalet av modellerna ger dig möjligheten att välja mellan vitt eller orange positionsljus, dessutom finns boost-funktionen på flera modeller. Triple-R Generation 2 levererar en otrolig ljusupplevelse med stil och kvalitet. En belysning utöver det vanliga.
 
UTÖ - NÄSTA GENERATIONS VARNINGSLJUS
- Publicerades 2020-09-29
Utö är en serie varningsljusramper som med sin extremt tunna och kompakta design representerar nästa generations varningsljus. Utö-serien utmärker sig genom att vara bland de första ramperna där dioderna är skyddade via inbyggt överhettningsskydd.
 
ULTRATUNN VARNINGSLJUSRAMP MED SPECIALLINS
- Publicerades 2020-09-01
Landsort varningsljusramp är en ultratunn ljusramp med speciallins som ger ett kraftfullt ”flytande” ljus. Med både överdel och underdel av aluminium är rampen otroligt stabil. Landsort har snygg, aerodynamisk design som innebär ett lågt luftmotstånd.
 
NEONBAKLJUS MED REFLEXTRIANGEL
- Publicerades 2020-08-13
Ge din lastbil eller släp ett extra lyft med en helt ny serie moderna, slimmade flerfunktionsbakljus i LED. Serien erbjuder ett generationsskifte i teknik och prestanda samtidigt som de behåller design, funktionalitet, och mått från tidigare traditionella bakljus.
 
VI FORTSÄTTER BREDDA VÅRT BAKLJUSSORTIMENT - Publicerades 2020-07-07
Det traditionellt runda bakljuset har länge varit en favorit bland Sveriges yrkeschaufförer. Nu tar vi steget och lanserar en högaktuell diodversion! Den avancerade linsen i kombination med högeffektiva klusterdioder ger en sömlös ljusbild och en unik neon-look.
 
REVOLUTIONERANDE SIDOMARKERING MED TUFF DESIGN - Publicerades 2020-06-23
Visst påminner den om en kobra? Sidomarkeringen med gummiarm ger vitt positionsljus framåt, orange sidomarkering och rött positionsljus bakåt. Levereras med 3 meter kabel, vilket förenklar din installation.

 
FIRAR 1 ÅR SOM TOTALLEVERANTÖR FÖR FEDERAL SIGNAL I SVERIGE - Publicerades 2020-06-12
För exakt ett år sedan utökade HBA sitt sortiment och blev stolta ambassadörer för Federal Signals blåljus och produkter för utryckningsfordon. Federal är en av världens ledande tillverkare av varningsljus med stor marknadsandel på det blå sortimentet.
 
E-GODKÄND BACKLAMPA MED AUTOMATISKT ÖVERHETTNINGSSKYDD - Publicerades 2020-06-03
En E-godkänd backlampa på 24W som med sin rektangulära design har ett unikt utseende. Det avlånga formatet gör att lampan tar liten plats på höjden, och den blir därmed perfekt att montera i trånga utrymmen.

 
UPPDATERAD POPULÄR BACKLAMPA
- Publicerades 2020-05-19
HBA lanserar en uppdaterad, ännu vassare version av sin populära backlampa. Nu med indirekta reflektorer som ger ett diskret intryck. Arbetsljuset om 30W är kraftfullt och har en bred, jämn ljusbild.
 
MAGNUS WALLIN - NY VD FÖR HBA FORDONSTEKNIK
- Publicerades 2020-05-05
HBA Fordonsteknik utser Magnus Wallin till ny VD. Han efterträder Johanna Lundberg som går på föräldraledighet till sommaren. VD-bytet sker i maj 2020. Magnus är väl insatt i HBA, visar stort engagemang och har ett tydligt, inspirerande ledarskap.
 
PHOTON FÖRVARNINGSLJUS
- Publicerades 2020-04-22
Vi har just lanserat ett spännande nytt förvarningsljus, Photon L8H. Genom att använda förvarningsljuset i kombination med riktade blixtljus skapar vi en säkrare miljö både för dig som jobbar på vägen och dina medtrafikanter.
 
POPULÄR KOMPOSITLAMPA NU SOM R23 BACKLAMPA
- Publicerades 2020-02-14
En E-godkänd backlampa i extremt tunn design som klarar av tuffa miljöer. Lamphuset är av kompositmaterial vilket gör att den väger betydligt mindre jämfört med motsvarande produkt i aluminium. Backlampan är E-godkänd.
 
 
TA KONTROLLL ÖVER DITT ARBETSLJUS
- Publicerades 2020-01-02
En banbrytande serie adaptiva, kraftfulla arbetsljusramper. Ramperna finns i två längder, välj mellan 191 och 546 mm bred. Du justerar själv ljusstyrkan från 437 till 6020 faktiska lumen och färgtemperaturen alltifrån kallvit till varmvit via en kontrollpanel. Arbetsljusen är dubbelradiga och har högeffektiva CREE dioder.
 
EN BANBRYTANDE NYHET: LAZER SMARTVIEW
- Publicerades 2020-0102
Triple-R Smartview är en innovativ, adaptiv extraljusramp som optimerar din och dina medtrafikanters ljusupplevelse. Med fem olika ljuslägen har föraren full kontroll över rampens belysnings-prestanda. Varje belysningsläge är optimerat för olika väderlek, vägtyper, körstilar och kan anpassas efter fordonets hastighet.
 
VARNINGSLJUSRAMP HELT ENSAM I SITT SLAG
- Publicerades 2019-11-13
Den ingår i HBAs redan storsäljande varningsljusserie Legion från Juluen. I enlighet med ECE R65 klass 2 reglementet för arbete på väg sänker den nya rampen automatiskt ner diodernas ljusstyrka när mörkret faller. Du kan efter skymning tryggt jobba vidare och fokusera på dina arbetsuppgifter.
 
LAZER LAMPS FÖRSTA ARBETSLJUSRAMP
- Publicerades 2019-10-16
Rampen bygger på Lazers populära Linear-serie och har en karaktäristisk, aerodynamisk design. Formatet utmanar traditionella ljuslösningar och arbetsljuset är lättplacerat. Med Lazers arbetsljusramp får du ett oöverträffat ljusflöde, speciellt anpassat för industrisektorn, tunga fordon och maskiner.
 
BACKKAMERA FÖR INTEGRERING I VW ORIGINALSKÄRM
- Publicerades 2019-09-18
Vi erbjuder en säkrare arbetsdag för både dig, medtrafikanter och medpassagerare. HBA's senaste innovation är en komplett back-tv sats som på ett snabbt och enkelt sätt integreras med fordonets mediaenhet. En nödvändighet för dig som arbetar i utsatta lägen på vägen.
 
TILLSKOTT I LAZER LAMPS UTILITY-SERIE
- Publicerades 2019-09-10
En helt ny produkt från Lazer Lamps är en smart kompakt arbetsbelysning på 25W, ett tillskott i Utility-serien. Som alltid när Lazer Lamps tillverkar belysning är ljusflödet effektivt och tekniken är den absolut senaste. Utility 25 är godkänd enligt CISPR25:5 och IP69K. Har ADR kabel.