exkl. moms

Varukorg

kundcase

 
”Skräddarsydda extraljuspaket till FH16”
Lagom till lanseringen av Volvos nya FH16 släpper vi två skräddarsydda extraljuspaket. Tillsammans med Volvo Truckshop har vi tagit fram fästen och kablage som gör att Lazer Lamps extraljus passar perfekt. Först har vi ett grillkit där två Lazer Linear 12 extraljus sitter som en smäck i grillen. Sedan ett paket för hyttmontering av Lazers nya Triple-R extraljusramp med inbyggt blixtljus. Tre ramper levereras i ett komplett kit med fästdetaljer för installation på hyttaket. Komplettera sedan med varningsljusrampen Landsort så har du den snyggaste bilen!
”Vallakåpans helhetslösning”
Vallakåpan i Katrineholm är ett företag som bygger kåpor med plats för hund. Det häftiga är att varje kåpa skräddarsys enligt kundens behov och önskemål. De förbereds nästan alltid med arbetsbelysning, och i vissa fall även med blixtljus eller extraljus. Allt för att ge kunden en gedigen helhetslösning. En stor kundgrupp hos Vallakåpan som verkligen behöver bra belysning vid fordonet är jägare. En arbetsbelysning som nästan alla kåpor utrustas med är 18-3228. När extraljus efterfrågas erbjuds Lazer Linear i två olika längder beroende på placering.
 
 
”En välutrustad bärgningsbil för arbete på väg”
Hos Leif Mählström Bärgningsbolaget i Katrineholm står vikten av att synas för medtrafikanter och själva kunna utföra sitt arbete på ett effektivt sätt i centrum. Familjeföretaget startades 1999 och drivs av far och son. Fordonsflottan består idag av tre bärgningsbilar samt en TMA bil. Både far och son är eniga om att när det kommer till belysning är kvalitet i kombination med bra ljus högsta prioritet.
Vi fick i uppdrag att förse en bil med belysning och vår säljare Anders tog fram ett gediget belysningspaket. Resultatet, som du ser intill, är en bärgare fullt utrustad med arbetsbelysning, runda bakljus med kromring, positionsljus med kort arm och sist men inte minst två varningsljusramper. Bärgningsbolaget kommenterar; ”Vi är supernöjda, både med funktion och utseende på vår nyutrustade Scania R500”.
 
 
”Ljus per automatik”
Vi fick en förfrågan från en stor svensk maskinimportör om vi kunde hjälpa till med en motorrumsbelysning som tänds automatiskt när motorhuven öppnas. Syftet med belysningen är att underlätta arbetet för servicetekniker när de utför service och reparationer i fält. Kravet var att belysningen skulle styras utan knappar eller brytare samt dra ytterst lite ström.
”En förfinad produkt-och distributionslösning”
Tillsammans med en av Sveriges ledande trucktillverkare har vi förfinat en produkt-och distributionslösning. Vi levererar en belysningslösning där kabellängd och lampkontakt är anpassad till trucken. För att spara ytterligare tid vid monteringen levereras även lösningen bulkförpackad enligt kundens önskemål.
 
”En produktlösning som förbättrar förarens arbetsmiljö”
Tillsammans med en av våra större importhamnar har vi hjälpt en tidningsdistributör att ta fram en automatisk arbetsbelysning som förbättrar förarens arbetsmiljö. Projektets utmaning var att göra minimal åverkan på bilens elsystem och skapa en lösning som biltillverkaren godkände.
Resultatet blev ett paket av automatiserad inner-och ytterbelysning integrerat med bilens originalsystem. Lösningen anpassades även i distributionsledet och levereras som ett komplett produktpaket med en kartong per bil. För att underlätta montörens arbete medföljer även en detaljerad monterings-och installationsanvisning.