exkl. moms

Varukorg

KUNDCASE

EFFEKTIV HANTERING OCH MONTERING
Vi samarbetar med en av branschens största lastbilsdepåer och där jobbar vår säljare tätt med arbetsledaren. Han berättar att fordonsägarna vill ha alltmer belysning monterad på sina lastbilar och betonar även hur viktigt det är att kapa ledtider och hitta lösningar som förenklar arbetet för mekanikern. Han förklarar hur det arbetet många gånger landar på leverantören.

Vår försäljningschef Håkan beskriver hur vi tillsammans med kunden hela tiden försöker hitta sätt att effektivisera arbetet och montaget för verkstaden. "I takt med att vårt samarbete med tillverkaren vidareutvecklats har vi tagit fram en serie kundunika specialprodukter. Ett exempel är belysning med monterad originalkontakt, speciella rostfria fästen för snabb och enkel montering av arbetsbelysning, varningsljus eller extraljus och kundunika kablage. Vi ser det gemensamma arbetet som en unik möjlighet att genom en tät dialog med kunden vidareutveckla vårt tekniska kunnande och vårt arbetssätt med skräddarsydda och fordonsanpassade lösningar. Vi brinner för det vi gör och med visionen att förenkla din arbetsdag stannar vi inte i vår ambition att hitta lösningar som är applicerbara i flera kundsegment och på en rad olika användningsområden.”

Med åren har vårt samarbete fördjupats och innefattar nu ett varningsljuskoncept för bilar som utför vägarbetsjobb. Paketet som intuitivt nog kallas ”arbete på väg” innefattar blixtljus i lastbilens front, på sidan och bakåt, låga LED rotationsljus på lastbilens bakljuskonsoler, nattsänkning kopplat till halvljusautomatik och som tillval en LED ljusramp på taket. Förenklat beskrivet sker en automatisk nedtoning av ljusstyrkan på varningsljus och ljusramp när det blir mörkt. Alla produkter har anpassats för snabbt och enkelt montage.
LÄS MER HÄR