Endast försäljning mot företag. Vänligen logga in för att handla eller ansök om konto

exkl. moms

Varukorg

Pressreleaser

 
Unik 4-funktionslampa sidomark, blixt, blink, reflex
4-FUNKTIONSLAMPA SIDOMARK, BLIXT, BLINKERS, REFLEX
- Publicerades 2023-08-16
Vår nya sidomarkering är unik i sitt slag. Lampan har fyra funktioner; sidomarkeringsljus, blixtljus, blinkers och reflex. Alla funktioner är ECE E-godkända. Blixtljuset är godkänt enligt ECE R65 klass 2/XA2 och har 12 olika blinkmönster att välja mellan. Blixtljuset, blinkers och reflexen är orange. Modulen har 3 meter utgående kabel vilket underlättar vid installation och kabeldragning.
 
Mattias Sandström ny säljare region Öst
MATTIAS SANDSTRÖM NY I ROLLEN SOM DC REGION ÖST
- Publicerades 2023-06-16
Mattias har jobbat med försäljning i 20 år och de senaste åren har han haft olika säljroller med fokus på slutkund och återförsäljare. Mattias distrikt kommer till stor del att omfatta Östergötland med omnejd. ”Det bästa med säljobbet är att bygga relationer. Jag tycker också om att bli utmanad och hitta speciella lösningar åt kunden.” säger Mattias.
 
Jens Norberg ny säljare Norr
JENS NORBERG ÄR NY DISTRIKTSCHEF I NORR
- Publicerades 2023-05-25
HBA Fordonsteknik rekryterar Jens Norberg som ny distriktschef till Norrland och stärker därmed sin position i Norr. Jens kommer närmast från en tjänst som säljare inom extrautrustning till entreprenadmaskiner. ”Min drivkraft är att utveckla och bygga relationer med mina kunder. Bland det bästa som finns är att lösa problem och skapa win-win situationer”, säger Jens.
 
DT-minikontakter för tät anslutning
DT-MINIKONTAKTER GER TÄT ANSLUTNING
- Publicerades 2023-03-31
DT-kontakten har blivit populär eftersom den är enkel att både installera och underhålla. Dessutom ger DT-kontakten en tät och långsiktigt hållbar anslutning. HBA har sedan tidigare ett brett sortiment av DT-kontakter med 2-poliga upp till 8-poliga anslutningar. Nu utvidgas sortimentet till att även innefatta DT-minikontakter.
 
Landsort minipuck varningsljus klar lins
LANDSORT MINIPUCK NU MED KLAR LINS
- Publicerades 2023-03-03
Landsort minipuck lanserades i höstas och har sedan dess blivit ett populärt inslag hos landets tillverkare och påbyggare. I modellfamiljen Landsort finns sedan tidigare en varningsljusrampserie, ett hörnblixtljus, en miniramp och en minipuck. Nu breddar HBA Landsortfamiljen till att inkludera en minipuck med klar lins.
 
Rund Heavy Duty arbetsbelysning
RUND HEAVY DUTY ARBETSBELYSNING
- Publicerades 2023-02-10
Vi breddar arbetsljussortimentet med en rund, kraftfull arbetsbelysning som uppfyller den professionella användarens krav. Den nya belysningen är en rund Heavy Duty lampa som ger 5500 faktiska lumen, 90W. Belysningen har kompakta mått och levererar en bred ljusbild med jämn och fin spridning av ljuset. Med DT-kontakt i huset och högsta EMC-klassning CISPR25:5 möter lampan marknadens yttersta standarder.
 
Kombinerat arbets- och blixtljus
KOMBINERAT ARBETS- OCH BLIXTLJUS
- Publicerades 2023-01-23
Nu släpper vi ett godkänt kombinationsljus. Belysningen är en rektangulär back- och arbetsbelysning med integrerat blixtljus. Alla funktioner är E-godkända; backljuset enligt ECE R23/R148 och blixtljuset enligt ECE R65. Den nya lampan är perfekt att placera bak på ett fordon då en lampa uppfyller funktionerna backljus och blixtljus.
 
Automässan 2023
MÖT OSS PÅ AUTOMÄSSAN 2023 - Publicerades 2022-12-18
I mitten av januari är det dags för branschmässa och vi är självklart på plats. Automässan går av stapeln 18-21 januari och vi träffas i monter E04:21. På mässan lanserar vi nyheter i sortimentet, presenterar smarta produktlösningar, strömförsörjning och paket speciellt anpassade för lätta fordon och transportbilar. I montern finns ett ljuslabb där du kan prova och jämföra arbetsljus och extraljusramper.
 
DT-kablage med fjärrstyrning
DT-KABLAGE MED FJÄRRSTYRNING
- Publicerades 2022-11-13
Vi breddar sortimentet av strömförsörjning med två fjärrstyrda DT-kablage, vilket ger användaren möjlighet att koppla in två arbets- eller varningsljus som sedan kan tändas och släckas via fjärrkontroll. Medföljande relä har även blixtljusfunktion. Finns för 12V eller 24V.
 
Landsort Hörnblixtljus 180
LANDSORT HÖRNBLIXTLJUS
- Publicerades 2022-10-25
Landsort 180, ett nytt kompakt riktat hörnblixtljus som är unikt då det sprider ljuset mer än 180 grader. Det innebär att det räcker att montera två enheter på ett fordon för att uppnå 360 graders ljusspridning, vilket täcker E-godkännandekravet vid arbete på väg. Två ljusmönster är E-godkända enligt ECE R65 klass 2/TA2.
 
Landsort Minipuck
NYTT VARNINGSLJUS - LANDSORT MINIPUCK
- Publicerades 2022-10-13
Landsort minipuck är ett av marknadens minsta runtomlysande varningsljus. Minipucken har aluminiumbas och är avsedd för planmontage. Den har högkvalitativa dioder vilket ger både lång livslängd och med sina kompakta mått är den lättplacerad samt passar i trånga utrymmen.
 
Lazer Lamps Sentinel 7 tum runt extraljus
NY STORLEK I SERIEN SENTINEL 7" MED POSITIONSLJUS
- Publicerades 2022-09-29
Lazer Lamps nya runda 7” extraljus Sentinel Elite har tagit marknaden med storm. Det smäckra extraljuset är diskret och levererar ett kraftfullt ljus. Det är E-godkänd enligt ECE R112 och har en kombinerad ljusbild som ger långtgående ljus samtidigt som det sprider ljuset 65 grader horisontellt.
 
Heavy Duty arbetsbelysning 90W
NYTT ÄR EN 90W HEAVY DUTY LAMPA
- Publicerades 2022-09-16
Det senaste tillskottet i vårt arbetsljussortiment är en Heavy Duty arbetsbelysning som ger hela 6500 lumen, 90W. Belysningen är mycket ljusstark och levererar en bred, effektiv arbetsljusbild. Med ett kraftigt fäste av rostfritt stål är lampan vibrationstålig och lämplig för montering i utsatta miljöer.
 
Utökar modellserien landsort med varningsljus
UTÖKAR MODELLSERIEN LANDSORT
- Publicerades 2022-09-02
Förra hösten presenterade vi storsäljaren Landsort varningsljusramp som snabbt en favorit hos våra kunder och är idag en eftertraktad produkt. Nu utökar vi modellfamiljen Landsort med ett hörnblixtljus, en miniramp och ett runtomlysande varningsljus.
 
Ny produktkatalog 2022-2023
SLÄPPER NY PRODUKTKATALOG 2022-2023
- Publicerades 2022-09-01
I samband med Elmia Lastbil lanserar HBA en ny produktkatalog! Den nya katalogen är självklart fylld med nyheter, produkter och lösningar. Produktkatalogen innehåller också matnyttig kunskap som relaterar till HBAs produkter. Se katalogen som en handbok och en guide till rätt belysning.
 
Kort Kobra sidomarkering
NY SIDOMARKERING MED TUFF DESIGN
- Publicerades 2022-08-24
Ett nytt kombinationsljus på kort gummiarm med en design som påminner om en kobra. Lampan har vitt positionsljus framåt, rött positionsljus bakåt och orange sidomarkering. Den levereras med 3 meter utgående kabel vilket förenklar din installation.
 
Elmia lastbilsmässa
VI FINNS PÅ EFTERLÄNGTADE ELMIA LASTBIL 2022
- Publicerades 2022-08-09
Branschen har väntat i flera år och snart är det äntligen dags för Lastbilsmässan i Jönköping, mässan går av stapeln 24-27 augusti. HBA välkomnar till monter B07:16 och presenterar bland annat ett ljuslabb där belysning kan jämföras.
 
Portabel laddstation
VI PRESENTERAR EN PORTABEL LADDSTATION
- Publicerades 2022-07-01
Vi breddar sortimentet av strömförsörjning med ett smidigt energisystem för alla typer av arbetsfordon. ES-500 är en 500W högpresterande inverter med ren sinusvåg som har ett inbyggt LiFePO4-batteri och driver 230V AC applikationer under lång tid.
 
Lazer Linear Elite LED Ramp
VI BREDDAR SORTIMENTET AV LAZER LINEAR LED RAMPER
- Publicerades 2022-06-21
Vi kompletterar serien av Linear Elite extraljusramper med en 682 mm bred ramp. Linear Elite är stilren, har en aerodynamisk design och är perfekt för installation i trånga utrymmen. En serie för de som har högt ställda krav på estetik och säker funktion.
 
Utility Maxx arbetsbelysning
DET SENASTE INOM ARBETSLJUS FRÅN LAZER
- Publicerades 2022-06-16
Det senaste arbetsljuset i Lazer Lamps sortiment heter Utility-25 MAXX som med den senaste LED teknologin ger ett imponerande ljus. Ett stort ljusflöde kombinerat med lampans nätta format och robusta design ger ett arbetsljus lämpligt för många områden.
 
Arbetsbelysning med temperaturkontroll
ARBETSBELYSNING MED HÖG EFFEKT I SMIDIGT FORMAT
- Publicerades 2022-05-10
Det senaste tillskottet av arbetsljus är en prisvärd belysning som ger 4000 faktiska lumen, 54W. Dioder från Osram kombinerar hög effekt med låg strömförbrukning och ger lampan ett kraftfullt arbetsljus med effektiv ljusbild.
 
Smart belysning passande transportbilar
SMART BELYSNING PASSANDE TRANSPORTBILAR
- Publicerades 2022-05-02
Vi har tagit fram en rad extraljuspaket, varningsljus, arbetsbelysningar och back-TV system speciellt anpassade för transportbilsmärken Volkswagen, Ford och Mercedes-Benz. Dessa har sammanställts och presenteras i tre broschyrer.
 
Energisystem 12V
PÅLITLIGT 230VAC ALLT-I-ETT SYSTEM FÖR YRKESFORDON
- Publicerades 2022-04-19
Ett perfekt energisystem för alla typer av arbetsfordon, med systemet kan du köra dina kraftfulla elverktyg och samtidigt ha fulladdade batterier till dina handverktyg. ES-2000 är en 2000W högpresterande inverter med ren sinusvåg.