exkl. moms

Varukorg

Pressreleaser

 
Volvo FH extraljuspalet med Lazer Lamps
LANSERAR SKRÄDDARSYDDA EXTRALJUSPAKET TILL VOLVO's NYA FH16
- Publicerades 2021-06-15
Lagom till lanseringen av Volvos nya FH16 släpper vi ett skräddarsytt grillkit med två Lazer Linear 12 extraljus. Vi lanserar även Lazers nya Triple-R extraljusramp med inbyggt blixtljus i ett komplett kit med tre ramper samt fästdetaljer. Komplettera sedan med varningsljusrampen Landsort så har du den snyggaste bilen!
Kontrollpanel till Landsort ljusramp
LANSERAR KONTROLLPANEL TILL VARNINGSLJUSRAMPEN LANDSORT - Publicerades 2021-06-02
Till vår populära varningsljusramp Landsort lanserar vi nu en passande kontrollpanel. Med designen som en miniatyr av Landsort visas det valda blixtmönstret på kontrollpanelens lampor.

Med kontrollpanelen styrs till och frånslag av rampen, dag och nattläge, cruisemode och byte av blixtmönster. Varningsljusrampen Landsort finns från längden 620mm upp till 2296mm.
 
LAZER LAMPS EXTRALJUSRAMP NU MED INTERGRERAT BLIXTLJUS- Publicerades 2021-05-06
Nu lanseras andra generationen av Lazer Lamps storfavorit Triple-R 1000. Den nya modellen har ett integrerat riktat blixtljus, E-godkänt enligt ECE R65. Det går dessutom att få rampen med vitt alternativt orange positionsljus. Triple-R 1000 generation 2 levererar ett optimerat fjärrljus utan att ge avkall på ljuset sidospridning.
 
REKRYTERAT STEFAN LARSSON SOM NY FÖRSÄLJNINGSCHEF
Vi har rekryterat Stefan Larsson som ny Försäljningschef. Han efterträder Håkan Nirstedt som går vidare i rollen som KAM för våra största kunder. Stefan tillträdde i början på Mars 2021. – Jag är mycket glad över att Stefan vill axla ansvaret som Försäljningschef hos oss, säger HBA fordonstekniks VD Magnus Wallin.
 
 
LANSERAR HÖGUPPLÖST WIFI KAMERA
- Publicerades 2021-02-24
Värna om din och dina medtrafikanters säkerhet. Med WIFI kamera från HBA kopplar föraren enkelt upp sin backkamera mot en Android eller IOS enhet och får snabbt säker uppsikt när fordonet backar. Tillgång till bildvyn sker via en kostnadsfri app och vyn justeras efter förarens önskemål.
 
BREDDAR POPULÄRT EXTRALJUSSORTIMENT
- Publicerades 2021-02-09
u kompletterar HBA sitt sortiment av slimmade reflektorramper. Rampfamiljens senaste tillskott går under namnet Styx mini och är en kompakt, liten modell med helljusbild på 45W. Den sotade linsen gör att rampen snyggt smälter in i fordonets front och den inverterade reflektorn ger en bred och jämn ljusspridning.
 
LANSERAR EN SERIE NYA INVERTERAR
- Publicerades 2021-01-21
Nu lanserar vi vår nya serie med ren sinusvåg, vilket innebär att den ger samma typ av spänning som ett vanligt vägguttag. Våra inverters passar perfekt i bilar, skåpbilar och mobila kontor för att driva och ladda 230V utrustning.

 
UPPDATERAD VERSION AV LAZER TRIPLE-R EXTRALJUS
- Publicerades 2020-10-16
Lazer Lamps överträffar sig själva genom att lansera generation 2 av storsäljaren Triple-R. Extraljusrampen har en mer aerodynamisk utformning och ger en bredare horisontell ljusbild utan att kompromissa med den redan mycket effektiva längdspridningen.
 
UTÖ - NÄSTA GENERATIONS VARNINGSLJUS
- Publicerades 2020-09-29
Utö är en serie varningsljusramper som med sin extremt tunna och kompakta design representerar nästa generations varningsljus. Utö-serien utmärker sig genom att vara bland de första ramperna där dioderna är skyddade via inbyggt överhettningsskydd.
 
ULTRATUNN VARNINGSLJUSRAMP MED SPECIALLINS
- Publicerades 2020-09-01
Landsort varningsljusramp är en ultratunn ljusramp med speciallins som ger ett kraftfullt ”flytande” ljus. Med både överdel och underdel av aluminium är rampen otroligt stabil. Landsort har snygg, aerodynamisk design som innebär ett lågt luftmotstånd.

 
NEONBAKLJUS MED REFLEXTRIANGEL
- Publicerades 2020-08-13
Ge din lastbil eller släp ett extra lyft med en helt ny serie moderna, slimmade flerfunktionsbakljus i LED. Serien erbjuder ett generationsskifte i teknik och prestanda samtidigt som de behåller design, funktionalitet, och mått från tidigare traditionella bakljus.
 
VI FORTSÄTTER BREDDA VÅRT BAKLJUSSORTIMENT - Publicerades 2020-07-07
Det traditionellt runda bakljuset har länge varit en favorit bland Sveriges yrkeschaufförer. Nu tar vi steget och lanserar en högaktuell diodversion! Den avancerade linsen i kombination med högeffektiva klusterdioder ger en sömlös ljusbild och en unik neon-look.
 
REVOLUTIONERANDE SIDOMARKERING MED TUFF DESIGN - Publicerades 2020-06-23
Visst påminner den om en kobra? Sidomarkeringen med gummiarm ger vitt positionsljus framåt, orange sidomarkering och rött positionsljus bakåt. Levereras med 3 meter kabel, vilket förenklar din installation.
 
FIRAR 1 ÅR SOM TOTALLEVERANTÖR FÖR FEDERAL SIGNAL I SVERIGE - Publicerades 2020-06-12
För exakt ett år sedan utökade HBA sitt sortiment och blev stolta ambassadörer för Federal Signals blåljus och produkter för utryckningsfordon. Federal är en av världens ledande tillverkare av varningsljus med stor marknadsandel på det blå sortimentet.