exkl. moms

Varukorg

Tips & råd

förenkla din vardag

LÅT OSS FÖRENKLA DIN HANTERING OCH MONTERING

Idag är DT-kontakten vanligt förekommande i fordonssektorn och återfinns bland annat på belysningsprodukter, exempelvis arbetsljus, varningsljus och dessutom enkel att både installera och underhålla.

För oss innebär HBA Solutions att vi tillsammans med dig hittar effektivare lösningar som underlättar din hantering och montering, vilket i slutändan sparar tid och pengar. Ett sätt vi gör detta på är genom vårt djupa och breda utbud av ADR klassade kablar med monterad DT-kontakt. Här följer några exempel på varför DT-kontakter är en smart lösning.

• Att uppdatera och ersätta ett befintligt arbetsljus med två arbetsbelysningar går snabbt och enkelt med en DT-grenkabel
• Att montera positionsljus längs ett fordon blir smidigt om du först lägger en slinga av kabel med utgående DT-kontakter.
• Att välja ett varningsljus med monterad 2- eller 4-polig DT-kontakt underlättar både under monteringen och vid framtida service.
• Med en DT-kontakt på varningsljusrampen blir service, underhåll och byte enkelt. Speciellt när rampen sitter på ett lastbilstak eller traktorhytt.

Självklart kan vi även hjälpa dig att ta fram ett kablage med längder och kontakter speciellt anpassade för ditt användningsområde.
 

MS26 Blixtljus med DT, Artnr. 14-MS26E-YDT
E-godkänt blixtljus med två ljuslägen natt/dag, R65 klass 2 och uppfyller därmed Trafikverkets föreskrift om arbete på väg. Har 0,3 meter ADR kabel försedd med monterad 4-polig DT-kontakt.

DT-Grenkabel 4-polig, Artnr. 18-ADR-GK5-4
För enkel inkoppling av t.ex. två blixtljus med DT, två 4-poliga DT-honkontakter för inkoppkling i varningsljus eller inkoppling mot kopplingsbox eller liknande. Passar perfekt med MS26; 14-MS26E-YDT.

Backbelysningspaket, Artnr. 34-3228
Färdigt paket som består av två arbetsljus med indirekt reflektorer som ger ett kraftfullt ljus med en bred och jämn ljusbild. Innehåller även ett DT-kablage och extraljus-kablage.

DT-grenkabel 2 polig, Artnr. 18-ADR-GK1
Färdigt ADR-kablage med 2-polig DT-kontakt. Grenkabel för inkoppling av 2 lampor med en matarkabel. Med en färdig DT-kabel får du en säker och snabb montering utan krångel.