exkl. moms

Varukorg

Tips & råd

LÅT OSS FÖRENKLA DIN HANTERING OCH MONTERING

För oss innebär HBA Solutions att vi tillsammans med dig hittar effektiva lösningar som underlättar din hantering och montering, vilket i slutändan sparar tid och pengar. Ett sätt vi gör detta på är genom vårt djupa och breda utbud av ADR klassade kablage med monterade kundspecifika kontakter.

Vår försäljningschef Håkan beskriver arbetet: ”Vi ser det gemensamma arbetet som en unik möjlighet att genom en tät dialog med kunden vidareutveckla vårt tekniska kunnande och vårt arbetssätt med skräddarsydda och fordonsanpassade lösningar. Vi brinner för det vi gör och med visionen att förenkla din arbetsdag stannar vi inte i vår ambition att hitta lösningar som är applicerbara i flera kundsegment och på en rad olika användningsområden.”

Här följer några exempel på varför kontakterade kablage är en smart lösning.
- Att uppdatera och ersätta ett befintligt arbetsljus med två arbetsbelysningar går snabbt och enkelt med en DT-grenkabel. Välj någon av våra två arbetsbelysningar på sida 2 och kombinera med DT-grenkabel. Backlampa 18-22832HDTB har förmonterat fäste för ännu enklare inkoppling.
- Att välja ett varningsljus med monterad 2- eller 4-polig DT-kontakt underlättar både under och vid framtida service. Läs mer sida 4 om vårt nya förvarningsljus med monterad DT-kontakt. Alla olyckor går givetvis inte att förhindra med en backkamera, men det är en väl värd investering som hjälper till att upptäcka faror och hinder i tid. Därigenom kan vi tillsammans proaktivt förebygga olyckor. Var rädd om människorna runt omkring dig, och undvik skador på ditt fordon.
- Med en DT-kontakt på varningsljusrampen blir service, underhåll och byte enkelt, speciellt när rampen sitter på ett lastbilstak eller en traktorhytt. Vår ramp LEGION autodim går att få i flera olika utföranden. Välj den kontaktering som passar ditt fordon.
Självklart kan vi även hjälpa dig att ta fram ett kablage med längder och kontakter speciellt anpassade för ditt användningsområde.