exkl. moms

Varukorg

Tips & råd

VI ÄR PROFFS PÅ ARBETSBELYSNING

Med över 30 års erfarenhet av belysning så har vi under denna tid hunnit bygga upp ett stort kunnande och ett brett sortiment på arbetsbelysning där funktion och kvalitet står i centrum. Vi utvecklar hela tiden sortimentet med nya innovativa lösningar samtidigt som vi låter de arbetsljus som vi vet fungerar ligga kvar i sortimentet för våra kunders behov och trygghet.

Vi har arbetsbelysning för alla behov. Välj mellan hög eller låg effekt alternativt ställbar effekt eller ställbar kontrast och ljustemperatur. Vi har allt från små smidiga arbetsbelysningar till stora kraftfulla ramper för behovsanpassad placering. Vi har olika husmaterial som tål tuffa miljöer. All vår belysning uppfyller marknadens högt ställda krav och har alltid högsta möjliga skyddsklass och EMC klassning. Utöver det erbjuder vi alltid tre eller fem års garanti.

Men ett alltför brett utbud kan vara förvirrande. Går du i tankarna på att uppdatera dina arbetsljus? Här är några tips på vad du bör tänka på när du köper ny belysning.
• Effekt – hur starkt ljus behövs för arbetsytan?
• Placering – har du gott om plats eller ska belysningen monteras i trånga utrymmen?
• Miljö – kommer belysningen sitta i skyddad eller exponerad miljö
• Certifikat – ställs de lagkrav på E-godkännande för din applikation?

Vår sortimentchef Dan har valt ut ett mindre sortiment av arbetsljus som med sina vitt skilda egenskaper förhoppningsvis hjälper din beslutsprocess på traven.
 

Smalt arbetsljus, Artnr. 18-3228
Ett tunt arbetsljus, utmärkt lämpat som backljus. Monterad med fördel stående eller hängande på trånga utrymmen. Med hjälp av sina indirekta reflektorer ger backljuset ett starkt ljus.
Arbetsbelysning mini, Artnr. 18-120751
HBA’s miniljus är marknadens kanske minsta arbetsljus. Trots sina nätta mått är belysningen kraftfull, versatil och lättplacerad. Med utmärkt ljusspridning inom arbetsområdet.

Arbetsljuset med extra allt,
Artnr. 18-22851-FL / 18-22851-WFL

Ett arbetsljus för proffs som uppfyller marknadens allra högsta krav. Arbetslampan ger ett vitt och kraftfullt närljus. Finns i två utföranden.
Ramper med ställbar ljusstyrka och ljustemperatur, Artnr. 18-836DC / 18-8120DC
En banbrytande serie adaptiva arbetsljus-ramper. Ramperna finns i två längder, båda färgtemperatur och ljusstyrka justeras smidigt via medföljande kontrollpanel.