exkl. moms

Varukorg

Tips & råd

SPARA VÄRDEFULL TID

Idag är DT-kontakten vanligt förekommande i fordonssektorn och återfinns bland annat på belysningsprodukter, exempelvis arbetsljus, varningsljus, positionsljus och extraljus. Kontakten har blivit populär tack vare att den är tät och dessutom enkel att både installera och underhålla.
 
För oss innebär HBA Solutions att vi tillsammans med dig hittar effektivare lösningar som underlättar din hantering och montering, vilket i slutändan sparar tid och pengar. Ett sätt vi gör detta på är genom vårt djupa och breda utbud av ADR klassade kablar med monterad DT-kontakt. Här följer några exempel på varför DT-kontakter är en smart lösning.
- Att uppdatera och ersätta ett befintligt arbetsljus med två arbetsbelysningar går snabbt och enkelt med en DT-grenkabel.
- Att montera positionsljus längs ett fordon blir smidigt om du först lägger en slinga av kabel med utgående DT-kontakter. Till det använder du positionsljus med monterade DT-kontakter. - Att välja ett varningsljus med monterad 2- eller 4-polig DT-kontakt underlättar både under monteringen och vid framtida service.
- Med en DT-kontakt på varningsljusrampen blir service, underhåll och byte enkelt, speciellt när rampen sitter på ett lastbilstak eller en traktorhytt.

Självklart kan vi även hjälpa dig att ta fram ett kablage med längder och kontakter speciellt anpassade för ditt användningsområde.