exkl. moms

Varukorg

Tips & råd

SIDOMARKERINGAR OCH POSITIONSLJUS - Publicerades 2021-08-05
Vill du få ett enkelt och effektivt montage? Våra sidomarkeringar och positionsljus består av en gjuten LED-modul och separata glas. Det betyder att du slipper dra om kablar ifall olyckan är framme och glaset spricker. Det lösa glaset kan du köpa som en reservdel och är inte sammangjutet med LED-modulen. LED-modulen och kabeln låter du enkelt sitta kvar i gummiarmen vid byte av glas. På det dubbelsidiga positionsljuset är det dessutom endast en utgående kabel, vilket att underlättar både vid montaget i gummiarmen och inkopplingen.
 
säker koppling
VARNINGLJUS GODKÄNDA ENLIGT R65- Publicerades 2021-01-08
Det är inte alltid lätt att hålla sig uppdaterat på villkoren för användning av varningsljus, eftersom R65 reglementet inte bara bygger på att varningsljuset skall vara godkänt. Ta reda på mer här.
 
säker koppling
SÄKER INSTALLATION AV BELYSNING - Publicerades 2020-11-09
Vet du vilket relä eller vilken kabelarea du bör använda för en säker installation av elektrisk utrustning? Vi kan hjälpa dig! Läs våra tips för att få ett säkert resultat.
 
Förenkla din vardag
LÅT OSS FÖRENKLA - Publicerades 2020-08-13
För oss innebär HBA Solutions att vi tillsammans med dig hittar effektivare lösningar som underlättar din hantering och montering, vilket i slutändan sparar tid och pengar.
 
VI ÄR PROFFS PÅ ARBETSBELYSNING - Publicerades 2020-05-27
Vi har arbetsbelysning för alla behov. Vår sortimentchef Dan har valt ut ett mindre sortiment av arbetsljus som med sina vitt skilda egenskaper förhoppningsvis hjälper din beslutsprocess på traven.
 
TRYGG ARBETSMILJÖ - Publicerades 2020-03-31
Runt om i landet pågår ett aktivt arbete för att öka säkerheten på byggarbetsplatser, vid vägarbeten och egentligen överallt där fordon och fotgängare samexisterar. Trygga din arbetsplats!
 
BRANDSKOLA - Publicerades 2020-03-11
Visste du att det i snitt utbryter en brand i timmen på en svensk arbetsplats? Därför är det viktigt att arbetsgivaren agerar aktivt för att förhindra bränder i arbetsmiljön.