Endast försäljning mot företag. Vänligen logga in för att handla eller ansök om konto

exkl. moms

Varukorg

Fräscha upp dina extraljus
SÅ HÅLLER DU DINA EXTRALJUS FRÄSCHA HELA VINTERN - Publicerades 2021-10-04
Det är ingen hemlighet att klimatet i Norden är tufft. Vi har långa vintrar med snö, slask, salt och sand vilket oundvikligen påverkar hur din extraljusramp eller extraljus presterar. Vi vill att du ska få maximalt ljusutbyte länge och som tur är finns det några enkla skötselråd och knep som du kan ta till för att säkerställa optimal funktion på dina ljus.
Vår produktchef Dan har listat smarta tips för hur du ska hålla din LED ramp eller extraljus fräscha länge:
- För bästa värmeavledning används anodiserad aluminium i extraljusrampernas hus. Just anodiserade material kan reagera negativt i kontakt med vissa kemikalier och avfettningsmedel. Jag rekommenderar att du använder ett skonsamt rengöringsmedel som innehåller Isopropyl alkohol (IPA). Tvätta gärna med en mjuk trasa.
- Det är viktigt att regelbundet kolla om din ramp fått stenskott eller liknande skador i ytbehandlingen. För att undvika att vatten och salt kryper in under lacken och på sikt orsakar rost eller gör att ytbehandlingen släpper rekommenderar jag att du åtgärdar stenskott direkt. Det gör du enkelt med ett lackstift eller annan lackytbehandling.

Vilka extraljus passar dig bäst?