Endast försäljning mot företag. Vänligen logga in för att handla eller ansök om konto

exkl. moms

Varukorg

HBA solutions

 

Vår vision är att underlätta din arbetsdag och det vill vi göra genom att förenkla din hantering och montering. För oss innebär HBA Solutions att vi tillsammans med dig som kund tar fram produkter och lösningar som gör din arbetsdag smidigare, vilket i slutändan sparar tid och pengar. Vi lägger stor energi på vår produktutveckling där fokus är kund- och modellanpassningar.
Med den professionella användaren i fokus erbjuder vi bland annat fordonsbelysning, varningsljus, Back-TV system, fordonselektronik och arbetsplatsutrustning. Vi väljer våra leverantörer efter noggrant ställda kriterier. Oavsett användningsområde kan du vara trygg med att vår mångåriga erfarenhet och tekniska kompetens avspeglas i sortimentet och produkternas kvalitet.

 

 

Modellanpassat

 

Modellanpassade produkter och paket
För dig är tid en bristvara. Tänk vad mycket mer du skulle hinna med om du bara hade lite mer tid på dagarna? Vi vill inget hellre än att lösa den ekvationen och frigöra mer tid för dig i vardagen. Med modellanpassade produkter kan du utrusta ett fordon utifrån ditt och dina kunders behov. Vi jobbar med tidsbesparingar i två led – ”hantering och montering”. Hantering syftar till enkla förpackningar, anpassade till dig och din verksamhet. Montering utgår från det fordon du jobbar med just nu. Testa våra modellanpassade extraljuspaket, back-tv system och se att du kan göra lysande vinster redan idag.

 

Branschanpassat

 

Kontakta din säljare idag!
Du som är fordonstillverkare och påbyggare har det svårt. Verkligheten är inte alltid så enkel. Din verksamhet kräver att väldigt specifika villkor ska uppfyllas. För säkerhet, rättsliga bestämmelser och miljöanpassning. Vilken tur att det finns någon som känner till alla fallgropar och hinder som kan dyka upp på vägen. Med 30 år i belysningsbranschen har HBA en djup kunskap för specialistverksamheter. Vi levererar rätt produkt i rätt tid, anpassad till din verksamhet, utvecklingsprocess och budget. Tillsammans ser vi till att din affär blir starkare och lönsammare. Så ring HBA idag. Vi har ett strålande förslag för precis din industri och fordonstyp.

 

KundCase

 
Kund Case Ströman Maskin sopmaskin
Ströman Maskiner maskiner städar ut vintern
Nu stundar våren och vi har varit på besök hos Ströman Maskin i Kungälv. JP berättar att hos Ströman står kvalitet och säkerhet i fokus. Två nyckelfaktorer när han och kollegorna bygger och utrustar sopmaskiner är att maskinerna syns ordentligt och att chaufförerna ser bra.
 
Kund Case automatisk arbetsbelysning
Produktlösning ger bättre arbetsmiljö
Tillsammans med en av våra större importhamnar har vi hjälpt en tidningsdistributör att ta fram en automatisk arbetsbelysning som förbättrar förarens arbetsmiljö. Utmaningen var att göra minimal åverkan på bilens elsystem och få biltillverkarens godkännande.
 
Kundbesök hos Laxo Mekan
Flexibilitet får Laxo Mekan att sticka ut
Vi besöker Laxo Mekan i utkanten av Örebro. Laxo Mekan har egen tillverkning och producerar bl.a. lastväxlare, liftdumprar och snabblåsbilar. Pierre berättar att trots rådande osäkerhet är orderböckerna hos Laxo Mekan fulla året ut.