Endast försäljning mot företag. Vänligen logga in för att handla eller ansök om konto

exkl. moms

Varukorg

Vårt erbjudande

 
Personligt - vi är både personliga och digitala
"Hej! – Vi är både personliga och digitala."
För oss är det personliga mötet nyckeln till ett långsiktigt samarbete. Samtidigt vet vi att din vardag kan vara hektisk och vi förstår att det ibland kan vara svårt att frigöra tid till att träffas. Då är det väl bra att vi även är tillgängliga digitalt. Vi finns tillgängliga på nätet och via e-post, där hörs och träffas vi på dina villkor när du har möjlighet. Vill du sköta hela din affär med oss digitalt via webben och e-post går det utmärkt. Alla produkter, transaktioner och tidigare beställningar finns samlade på ett ställe under ditt HBA konto. Vill du istället prata med någon om strålande lösningar för din verksamhet är vi bara ett besök eller telefonsamtal bort.
 
Boka gärna ett möte eller en telefonkonsultation med vår duktiga säljare idag. Det vi vill allra helst är att du är nöjd med den affär vi har tillsammans. Vi vill att du får uppleva hur det är att få snabb service, en personlig affärskontakt och skjuts på väg mot bättre lönsamhet. Vill du ha en egen säljare?
 
 
Smidigt - effektiva leveranser är alltid A och O
”Effektiva leveranser är alltid A och O.”
Det är enkelt och smidigt att handla av oss och varorna skeppas samma dag. En beställning skapar du lätt här på hemsidan eller genom ett kort mail/telefonsamtal till vår orderavdelning. Vi har snabb service och korta svarstider utan konstiga knappval och onödiga telefonköer. När ordern är lagd kan du följa din beställning via Mitt Konto här på hemsidan.
 
Kommer beställningen in till oss innan klockan 15.00 skickas varorna samma dag. Bra va? Har du väldigt bråttom? Lugn, vi skickar även din leverans express eller overnight om det behövs. Kontakta oss så löser vi det!
 
 
 
 
 
Skräddarsytt - Vi har valt ut det bästa åt dig
”Vi har valt ut det bästa åt dig.”
Konkurrensvägarna blir snabbare och konkurrensen allt större. Hur ska du synas och göra skillnad som påbyggare och tillverkare i fordons- och transportbranschen? Belysning ska anpassas till olika ändamål, bestämmelser och budget. Visst känns det tryggt att veta att det finns någon som tänkt ut konkurrenskraftiga lösningar?
 
Sedan 30 år tillbaka levererar vi lysande produkter. Låt oss sy ihop den mest prisvärda lösningen för dig och dra nytta av våra förmånliga kampanjer och rabatter. Boka ett personligt möte med HBA idag. Här kan du läsa om några exempel där vi utifrån en kundförfrågan har varit med genom hela kedjan från idé till färdig produktlösning.
 
 
 
Tryggt. Hållbart i alla led.
"Hållbart i alla led."
Det finns tusentals ljuskällor att välja på. Men för att välja rätt, måste man ha både kunskap och erfarenhet. Visst känns det tryggt att veta att det finns någon som scannat marknaden och plockat ut det bästa av det bästa?
 
Vi väljer väldigt noga våra produkter – och även våra leverantörer. De ska uppfylla våra högt ställda krav på schyssta arbetsvillkor, rättvis import och europeisk samt svensk standard för miljön. Vi har en klok och långsiktig syn på vår värld som bara lång erfarenhet kan ge.