Endast försäljning mot företag. Vänligen logga in för att handla eller ansök om konto

exkl. moms

Varukorg

KUNDCASE

DEMIR MASKIN - EN ALLKONSTNÄR SOM ÄLSKAR BELYSNING

Idag tar vi med dig till Demir Maskin & Entreprenad i Södertälje. Vi har nöjet att träffa Sebastian Demir som äger och driver företaget. Efter en stunds prat om verksamheten slår det oss hur enkel och genial affärsidén är. Demir Maskin & Entreprenad erbjuder kunden en helhetslösning med både butik och allmärkesverkstad och kan därigenom lösa alla typer av problem. Sebastian har i tidigare intervjuer sagt att; ”Kunderna kan ringa oss dygnet runt. Oavsett om det är översvämning i källaren, stopp i avloppet eller om grävmaskinen har gått sönder”.

Maskinparken består idag av runt 15 maskiner och omfattar bland annat en slambil från Rolba, en Lundberg redskapsbärare samt lastmaskiner och grävare från Volvo, JCB, Huddig och Hitatchi. Därmed kan Sebastian och hans företag, i linje med affärsidén, erbjuda en rad entreprenadtjänster som snöröjning, renhållning, grävarbeten och schaktning. När vi kommer på besök har snöröjningssäsongen övergått till sopsäsong för Demir Maskin & Entreprenad. Lundbergaren som står på gården har precis bytt från snöplog till borstaggregat.
Demir maskiner och traktorer

 

Demir Maskin & Entreprenad har använt produkter från HBA sedan starten av verksamheten och nu växlas samarbetet vad gäller belysning upp. HBA har precis levererat två demoställ till den butik Sebastian och kompanjonen Jonatan håller på att färdigställa. Enligt Sebastian var partnerskapet med HBA en självklarhet från början; ”Vi kör mycket kvällar och nätter och behöver bra belysning. HBA är den bästa partnern både för belysning och installationsmaterial.”

Bolaget noterade sin högsta omsättning någonsin när det nådde över 10 miljoner kronor under 2021. Sebastian ser ljust på framtiden och spår att 2022 blir ett bra år med fortsatt tillväxt. De har nyligen investerat i en slangpress och det kommer redan kunder från södra Stockholmsområdet för att pressa slang.

Under vårt besök imponeras vi över det driv och den initiativförmåga som finns hos Sebastian och Demir Maskin & Entreprenad. Till exempel erbjuder företaget, utöver entreprenadverksamhet med butik och verkstad samt slangpress, även uthyrning av både mobila och stationära komradiosystem. Enheterna finns snyggt och prydligt uppsatta i en display som Sebastian kallar ”sin kommandocentral”.

Men det stannar inte vid komradiosystem. Sebastian är ständigt på jakt efter nya möjligheter och företagets senaste fordon är en bandvagn. Motorn har Sebastian precis renoverat och nu ska manskapsvagnen bytas ut mot ett flak med kran. Sedan ska vagnen lackas i vitt och svart och förhoppningsvis utrustas med en mängd belysning från HBA. Slutresultatet blir ensamt i sitt slag och Sebastian säger att det i alla fall inte finns några liknande fordon i Södertälje. Vi håller med.

Hos Demir Maskin & Entreprenad finns en ständig strävan efter att utvecklas och växa. När vi vill frågar Sebastian vad det är som motiverar honom svarar han att den största drivkraften är kunderna. Han summerar det väl när han avslutar med att säga; ”Det är otroligt kul när kunderna säger att de alltid kan ringa oss, oavsett tid på dygnet. De vet att vi löser alla problem”.
Demir maskin och HBA samarbetar
 
Arbetsbelysning 22W 1492lm
ARBETSBELYSNING 22W 1492lm
Art.nr: 18-22807-1DT


Blixtljus ST6 med 30cm kabel
BLIXTLJUS ST6 MED 30CM KABEL
Art.nr: 14-ST6E2-Y


Legion Fit varningsljusramp
LEGION FIT VARNINGSLJUSRAMP
Art.nr: 14-FA-LEGIONFIT