Endast försäljning mot företag. Vänligen logga in för att handla eller ansök om konto

exkl. moms

Varukorg

BRA ATT VETA

 

UPPTÄCK FÖRDELARNA MED LANDSORT VARNINGSLJUSRAMP

Har du en lastbil, personbil, transportbil eller maskin? Då är ljusrampen Landsort något för dig. Det här gör Landsort till en av marknadens mest eftertraktade ramper:

HÖGSTA E-GODKÄNNANDE R65 KLASS 2/TA2
Ljusrampens ECE klassning blir aktuell om ditt fordon ska användas för arbete på väg. Oavsett om det gäller väghållningsarbete, bärgning av fordon eller uppställning vid olyckplats måste varningsljuset vara godkänt enligt R65 klass 2. Landsort är godkänd enligt ECE R65 klass 2/TA2 och uppfyller Trafikverkets krav för arbete på väg. Lär dig om reglementet för varningsljus här!
BRETT RAMPUTBUD
Landsort finns i en rad olika längder och utföranden. Den kortaste modellen av Landsort mäter 622 mm och den längsta modellen är hela 2293 mm lång.
Fördelar med Landsort varningsljus
TUNN, TUNNARE, TUNNAST
Självklart avgör du själv, men majoriteten tycker att Landsort har en snygg och diskret design. Den aerodynamiska utformningen gör Landsort till en ramp med minimalt vindmotstånd. Landsort tillhör helt enkelt de mest moderna ramperna på marknaden.
 
SERVICEVÄNLIG
Om något skulle strula byter du lätt ut varningsljusmodulerna var och en för sig. Skönt att slippa montera ner hela rampen bara för att en ljusmodul mot förmodan har slocknat.
 
STABIL ÄVEN VID LÅNGA LÄNGDER
Både överdel och underdel på Landsort är i aluminium. Det gör rampen, sin tunna design till trots, robust och stabil. Landsort finns i längder ända upp till 2,3 meter! Du kan montera vår längsta Landsort på en stor maskin eller lastbil och vara trygg i att rampen sitter stadigt.
 
Landsort kontrollpanel
EN SNYGG OCH SMART KONTROLLPANEL
Gillar du utseendet på Landsort kommer du också uppskatta den anpassade kontrollpanelen som är en miniatyr av rampen. Via knappar på panelens ovansida styrs till- och frånslag av rampen, dag- och nattläge, Cruise mode och byte av blixtmönster. Minirampen har dessutom snabbkommandon till ljusmönster R65 klass 2 och Cruise mode samt speglar det blixtljusmönster Landsort är inställd på.
Fästen till Landsort varningsljusramp
SPECIALANPASSADE MODELLER OCH FÄSTEN
I standardutförande levereras Landsort med 3 meter kabel och ett par modeller har speciella kontakter anpassade för Volvos hytter. Landsort kommer med ett universalfäste för planmontage. Vidare finns en rad olika fordonsspecifika fästen att välja mellan som är framtagna för både lastvagnar, transportbilar och personbilar. Kort och gott passar Landsort de flesta fordon och behov.