Endast försäljning mot företag. Vänligen logga in för att handla eller ansök om konto

exkl. moms

Varukorg

Kundcase

FULLT ÖS NÄR DET ÄR ÖPPET HUS HOS T.U.R & Co


T.U.R & Co är en välskött och fin reservdelsbutik i Tumba, söder om Stockholm. Butiken ägs av Ulf och hos T.U.R & Co finns ett brett sortiment av bland annat delar till tunga fordon, kemikalier, kläder, batterier och mycket mer. HBAs samarbete med T.U.R & Co sträcker sig lång tillbaka i tiden de är en av våra allra första HBA Partners. Dessutom har vi tur för butiken ligger bara några kilometer från HBAs kontor.
 
Två gånger om året anordnar Ulf och hans kollegor ett öppet hus. Till TUR-dagen bjuder de in kunder, leverantörer och representanter från näringslivet och skapar en dynamisk mötesplats i butiken. Dagen är fylld av god mat, fika, aktiviteter, fina erbjudanden och möjligheter att knyta nya affärskontakter. Det är tradition att Ulf står för lunchen och grillar hamburgare på löpande band.
 
HBA har alltid deltagit på TUR-dagen och just den här omgången är extra speciell för oss. Under sommaren och hösten har nämligen T.U.R & Co byggt om i butiken. De har öppnat upp butiksytan vilket bland annat frigjort en stor väggyta för visning av belysning. Vi är väldigt tacksamma över det förtroende Ulf har givit oss. Vår innesäljare Daniel är en av dem som ligger bakom och sköter om den omfattande produktdisplayen. Han berättar att sortimentet är en kombination av produktnyheter och basprodukter, framtaget och skräddarsytt i samråd med Ulf, speciellt anpassat för T.U.R & Co. kunder.
 
Längs en vägg i butiken stoltserar fyra blå väggmoduler som är utrustade med HBA demoställ. Allt är inkopplat och skapar bra förutsättningar för testning och demonstration av produkter och lösningar. Daniel är med på TUR-dagen och han förklarar att under det öppna huset får HBA en chans att på plats visa upp och jämföra produkter samtidigt som vi delar vår produktkunskap med både besökare och personal.
 
 
 
Inredning hos TUR Co
 
Vi pratar en stund med Mattias och Theresia som jobbar i butiken och med marknadsföringen. De är nöjda med dagens uppslutning. De ser TUR-dagen som ett forum där kunderna får träffa olika leverantörer och ta del av produkterbjudanden. Även om inte alla affärer avslutas där och då har kunden fått se och prova olika produkter, vilket innebär att kunden troligtvis redan vet vad den ska slå till på när väl blir köpläge.
 
När fredagen når sitt slut är det en trött men glad Daniel som kommer tillbaka till kontoret. Det har i vanlig ordning varit en intensiv och givande TUR-dag. Vi tackar Ulf med kollegor och självklart ses vi igen nästa år!
 
HBA besöker Tur & co
 
LANDSORT MINIPUCK
LANDSORT MINIPUCK
Art.nr: 14-2510


ARBETSBELYSNING REFLEKTOR 3110lm 40W
Art.nr: 18-9540


BLIXTLJUS ED6 TONAD
BLIXTLJUS ED6 TONAD
Art.nr: 14-ED6S-Y2