Endast försäljning mot företag. Vänligen logga in för att handla eller ansök om konto

exkl. moms

Varukorg

KUNDCASE

VALLAKÅPANS HELHETSLÖSNING

Vallakåpan i Katrineholm är ett företag som bygger kåpor med plats för hund. Det häftiga är att varje kåpa skräddarsys enligt kundens behov och önskemål. De förbereds nästan alltid med arbetsbelysning, och i vissa fall även med blixtljus eller extraljus. Allt för att ge kunden en gedigen helhetslösning.

En stor kundgrupp hos Vallakåpan som verkligen behöver bra belysning vid fordonet är jägare. En arbetsbelysning som nästan alla kåpor utrustas med är 18-3228. Den rektangulära designen gör att lampan sitter perfekt på kåpans hörn och dessutom ger den en bred och skarp ljusbild.

När extraljus efterfrågas erbjuds Lazer Linear i två olika längder beroende på placering. Lazer Linear 48 Standard sitter perfekt placerad längst fram på kåpan och ger ett kraftfullt ljus. Den kortare rampen, Lazer Linear 18 Elite, kan med fördel användas på kortsidan av fordonet för att få extra belysning vid arbete kring fordonet. Ibland behöver kunden även blixtljus och då använder Vallakåpan det diskreta och ultratunna blixtljuset 14-22701.