Endast försäljning mot företag. Vänligen logga in för att handla eller ansök om konto

exkl. moms

Varukorg

Bra att veta

SÅ FUNGERAR EXTRALJUS MED
LAZER LAMPS E-BOOSTFUNKTION

Vid det här laget har de flesta koll på att strålkastare och extraljus på motorfordon måste vara E-godkända enligt ECE R112. Godkännandet lägger en viss begränsning på hur kraftfullt ljusflödet mätt i candela får vara och hur lång samt bred ljusbild extraljuset får ha. De extraljus som uppfyller kraven har ett E-märke och ett godkännandenummer angivet på extraljuset. Genom en unik funktion har Lazer Lamps hittat ett sätt att i en och samma lampa kombinera maximalt ljusflöde med E-godkännande R112.
 
Funktionen kallas ”E-boost” och bygger på en kontaktlös brytare som sitter i lamphuset. Brytaren är skyddad bakom en kåpa. När kåpan avlägsnas lossnar brytaren och extraljusets ljusflöde reduceras till E-godkända nivåer.
Ljusbild för E-boost
 
Ljusbild Sentinel 9 tum Elite
Lazer Sentinel 9" med E-boost ger i E-godkänt läge 1 lux vid 332 meter och med E-boost aktiverat levererar extraljuset istället 1 lux vid 742 meter.
 
Ljusbild Triple-R 1000 Elite
Ett annat E-boostexempel är extraljusramp Lazer Triple-R 1000 Elite med E-boost. I E-godkänt läge erhålls 1 lux vid 304 meter och med E-boost aktiverat levererar extraljuset istället 1 lux vid 679 meter.
 
Lazer Sentinel Elite 9 tum
LAZER SENTINEL ELITE 9"


Lazer Triple-R 750 Elite
LAZER TRIPLE-R 750 ELITE
LAZER TRIPLE-R 1000 ELITE